VORES FAVOURITSKO EFTERÅRET 2021

 

Kræver du at ET OG SAMME PAR SKO skal være smarte, pæne, bløde, men stabile, varme, men ikke for varme, vandtætte, men skal kunne "ånde", de må ikke være lave, men heller ikke for høje, de skal have en kraftig sål med godt greb, men være smidige og lette, de skal fungere både på job og til en date, og også til skovture - og helst også til træning......Kender du det? Det virker for godt til at være sandt. Og det som ser ud til at være for godt til at være sandt..........er det jo nemlig lige præcis ofte.

I kærlighed findes den perfekte partner kun på papiret (eller i drømmen). Virkeligheden ser anderledes ud. Det samme med sko. Men fortvivl ikke. Vi har masser af sko og støvler, der er så meget mere end "good enough". Lad os præsentere VORES fovouriter for efteråret 2021 - måske de også bliver DINE kommende favouriter.

 

Terrex Trailmaker

 

Terrex Trailmaker C.RDY

ADIDAS / TERREX

 

Som et par tyndt forede Terrex Hikster. Med sit bløde, dejlige PrimaLoft-for tager disse outdoor-sneakers dig på eventyr i byen eller et godt stykke ud i terrænet. En vellykket kombination af afslappede sneakers, grebstærke trailsko – og desuden med et tilpas tykt for. Stor overlappende pløs gør dem lette at få på (eller af) og holder grus og snavs borte fra inderskoen.
Er til forskel fra Adidas øvrige sko helt normale i størrelsen og i bredden. Se vores mål!

 

+

Smarte, lækre, varme. What’s not to like?

-

Ikke noget for dig, der fra naturens side har varme fødder hele året..

 

TIL Terrex Trailmaker

 


Blackstone AM 02

 

AM 02

BLACKSTONE

 

En af vores klassikere. Som vi har ført i årevis – af en god grund. De er lækre og behagelige. Ikke supervarme, og heller ikke egentlig kolde. Fås i flere farver.

 

+

Lækre, behagelige og ikke alt for varme.

-

Vil du have meget varme støvler til efteråret, så vælg noget andet. Modellen AM02 passer heller IKKE til brede fødder.

 

TIL AM 02

 


Sorel Lanner Ridge

 

LANNER RIDGE

SOREL

 

Til alle dem der ikke har gulvvarme eller går rundt med kolde fusser i gulvtrækken.
Har desuden en lille tynd gummisål som tillader et lille smut udendørs.
Oplagt gavetip til Fars Dag eller jul!
 

+

Smut ind, smut ud. Mærk varmen og følelsen vende tilbage i fødderne..

-

Fås desværre kun op til str. 48 (som dog er store som str. 49). Så kig endnu en gang på vores mål.

 

Til Lanner Ridge

 


Adidas Forum Mid

 

FORUM MID

ADIDAS ORIGINALS

 

Okay, måske deles vandene her, men helt ærligt, hvorfor skulle man ikke kunne lide disse bad boys med deres subtile opdateringer fra originalmodellen. Og så er de lavet af superlækkert skind.

 

+

Det er næsten 10 år siden vi så Adidas Forum i større end 49. Måske varer det 10 år til de gør det igen?

-

Sådan er Adidas = smalt og småt. Se vores mål.

 

Til Forum Mid

 


Blundstone 500 series

 

500-serien

BLUNDSTONE

 

Kvaliteten, anvendeligheden og værdigheden. Essensen af Blundstones 500-serie.
Det er ikke tilfældigt at vi nordboer har taget dette Tasmanske (!) produkt til vores hjerter. Du kan se smart ud på dine fødder, og samtidig være tilpas beskyttet mod vores ustabile efterårsvejr. Er du desuden bekvemt anlagt (læs: lidt doven) – så har du en vinder i disse boots uden snøring.
Da de er ret rummelige, så er der også plads til raggsokker på de koldeste dage, eller plads til at lægge et par filtsåler i.

 

+

Mangesidighed, kvalitet..

-

Fremstilles desværre kun op til en pænt stor str. 48. Og en anden ulempe er at de ikke passer til dig med meget smalle/tynde fødder.

 

TIL 500-serie

 


Timnberland Originals 6inch

 

ORIGINALS II 6-inch boot

TIMBERLAND

 

De hed før i tiden (for snart 10 år siden) Earthkeepers™ 6 inch Boot – og er til vor store glæde igen fundet frem fra Timberlands arkiv.
De er kun tyndt forede men kan klare sig hele vinteren igennem med forstærkning i form af filtsåler og/eller sokker. Vi har dem i flere farver.

+

Smarte, dejlige. Har udtagelig sål.

-

De er høje. En klar fordel ved vintertid , men hvis du ikke er vild med at snøre støvler (hånden på hjertet – du er måske lidt mageligt anlagt) – så køb hellere at par Chelsea Boots i stedet for. 

 

TIL Originals 6 inch-Støvlerne

 


Keen Newport

 

Targhee III

KEEN

 

Robuste og reelle sko, men fin tåbeskyttelse og meget vridningsstabile. Klarer mange og lange vandringer i slemt vejr. Rummelige, og passer derfor godt til de brede/kraftige fødder. Udtagelige såler.

Disclaimer: Trods at der står ”waterproof” så menes der vandafvisende. De eneste 100% vandtætte sko vi sælger er gummistøvler – som til gengæld har problemet med kondensdannelse fra varme/svedige fødder…..Så findes der egentlig helt tørre sko?
Altså: Disse og andre sko med med diverse velkendte membranmaterialer er superfine, men er aldrig nogensinde 100% vandtætte ud fra en firkantet definition.

 

+

Robuste, dejlige og ærlige.

-

Er meget store i størrelsen og brede/rummelige. Måske ingen ulempe for alle, men har du ikke før haft et par Keen sko på fødderne, så tjek en ekstra gang de mål, vi selv har taget. Og smalle/tynde fødder skrider rundt inde i dem.

 

Til Targhee III

 


Raggsockar

 

RAGGSOKKER

GRAND ESSENTIALS

 

Nej, det er ikke sko, men det er efterår. I et par støvler eller bare til at futte rundt i derhjemme.

 

+

De er varme...

-

De er varme... 

 

Til raggsockarna

 


Timberland Stormbucks

 

Stormbucks Chelsea

TIMBERLAND

 

En anelse mere stilige end Blundstones 500-serie, og så fås de op til str. 50.
Vi har dem i flere farver. En mangeårig favorit hos os på Grand Shoes.

 

+

Smarte, lækre. Har en udtagelig sål.

-

Ikke lige så robuste som Blundstones 500-serie. Stormbucks Chelsea passer bedre til hverdags/arbejdsbrug end til fridage på smattede legepladser.

 

Til Stormbucks