RETUR & BYTTE

NÅR ULYKKEN INDTRÆFFER, ER VI DE FØRSTE PÅ STEDET

 

Vil du ombytte eller returnere dine sko?

Hos Grand Shoes tilbyder vi 30 dages åbent køb på alle vores produkter.

BYT DINE SKO TIL EN ANDEN FARVE/STØRRELSE/MODEL = 0 kr. i returfragt

Ønsker du dine sko i en anden farve, størrelse eller model? Klik ind på Grandshoes.dk og afgiv en ny ordre. Anvend vores returfragtseddel (ved Bring-leverance), som er vedlagt i pakken. Har du placeret en ny ordre, INDEN vi har modtaget din returforsendelse, står vi hos Grand Shoes for returfragten af de varer, du returnerer. Vi kontrollerer ganske enkelt antallet af indkomne returprodukter, og om vi for nylig har modtaget en ny ordre fra dig.
Hvis du har modtaget din levering med Budbee, booker du selv returafhentning via Budbee-appen. Budbee afhenter din returforsendelse og fastgør returlabelen på denne.

TILBAGEBETALING = Returfragt: 35 kr.* pr. skopar

Ønsker du at returnere én eller flere varer i din ordre? Pak og send returpakken i henhold til instruktionerne, som du finder i den oprindelige pakke. Når vi har modtaget din returforsendelse, kontakter vi dig via e-mail og tilbagebetaler straks købssummen. Bemærk venligst, at returfragten er 39 kr.* pr. skopar, du returnerer (gælder ikke ved ombytning, se ovenfor).
Omkostningerne for returfragt reguleres ved tilbagebetaling. Betaler du via faktura, er det ekstra vigtigt, at du betaler det korrekte beløb i tide.

Returfragten for andre produkter såsom strømper, tilbehør, tøj og badetøfler med mere er 59 kr. pr. returforsendelse.

*Returfragten beløber sig til 200 kr., når du returnerer mere end 3 par sko og ønsker pengene tilbage.

 

obs! beskyttelse af skoæsker ved retur til grand shoes

SSelve skotøjsæsken samt det indvendige emballagemateriale og eventuelle hang-tags er en del af det originale produkt. Skal vi godkende returforsendelsen, skal æsken og andre emballagematerialer returneres i ubeskadiget stand. Derfor er det et krav, at du ved returnering/ombytning emballerer skotøjsæsken ordentligt. Det er muligt at genbruge den beskyttende emballage, som vi har anvendt rundt om de skotøjsæsker, du har fået tilsendt. Hvis du blot taper labelen oven på selve skotøjsæsken og sender den tilbage til os, ødelægger du den oprindelige vare og er ikke berettiget til en refusion.