RETUR & BYTTE

NÄR OLYCKAN ÄR FRAMME ÄR VI FÖRST PÅ PLATS

 

vil du bytte eller returnere sko?

Uanset om du vil bytte eller returnere (dvs lave et genkøb), så skal du kontakte os på hej@grandshoes.dk Du vil så få instruktioner om hvad der så skal ske.
Hvis du vil bytte så kig på grandshoes.dk og find ud af hvilken anden sko eller størrelse du vil bytte til - inden du kontakter os. Du kan også bytte til en helt anden model. 
 

vorfor ingen gode, gamle formularer og returetiketter i pakken?

• Fordi det er spild af papir! - 90+ % af alt det papir ville gå direkte til genbrug.
• Fordi du, med vores vejledning, skal kunne bytte hurtigt til den rigtige størrelse eller model. 
• Fordi du ved returnering får dine penge tilbage - så snart vi har modtaget retur pakken. 

vores bytteservice gælder kun for sko og støvler

Vi tilbyder kun denne byttemåde for sko og støvler. Dvs at hvis du vil have et andet par sokker, såler, badesandaler, trøjer etc, så lav en ny bestilling og kontakt så os, så vil vi forsyne dig med en returfragtseddel for disse ikke-sko produkter. 

 

NÅR DU VIL BYTTE: HVEM BETALER RETUR/BYTTE FRAGTEN?

Hvis du vil bytte til andre sko - så betaler Grand Shoes retur omkostningerne. Efter at du har meddelt os at du vil bytte, forsyner vi dig med en returetiket som gælder til budtjenesten Bring Pick up Parcel, dvs at du selv skal indlevere skoene hos en Bring-pakkeshop
Vi står for returomkostningerne ved bytte af sko fra EN bestilling. Dvs at du, efter at have byttet en ordre, vil bytte endnu en gang (bytte efter bytte) - så betaler vi IKKE fragten for dette andet bytt .

VED GENKØB/ ÅBENT KØB: HVEM BETALER RETURFRAGTEN?

Ved benyttelsen af åbent køb (dvs at du vil have pengene igen, uden at bytte til andre sko) står du som kunde for udgiften til at sende skoene tilbage til Grand Shoes. Bestil en returfragtseddel ved at kontakte os på hej@grandhoes.dk Prisen på returfragt (med vores returfragtseddel) af sko ved genkøb er: 39,- pr returneret par op til 3 par sko. ved retur af flere end 3 par sko er returprisen 300,- 

• Eksempel 1: Retur af 1 par sko = 39,-
• Eksempel 2: Retur af 3 par sko = 117,-
• Eksempel 3: Retur av 5 par sko = 300,- 

Disse priser gælder for retur med Bring Pick Up Parcel ved indlevering i en Bring-pakkeshop.
 Omkostningen for returfragt fratrækkes ved tilbagebetalingen.
Prisen for returfragt af øvrige produkter (sokker, accessories, tøj, badetøfler mm) er 69,- pr returforsendelse. Dette gælder med Bring Pick Up Parcel ved indlevering i en Bring-pakkeshop. Returetiket bestilles ved at skrive til hej@grandshoes.dk

Returfragt ved køb som er leveret med Budbee eller Bring Home Delivery:
• Budbee: Hvis du vil returnere varer med Budbee, må du selv sørge for at bestille afhentning - dette gør man via Budbee’s app. Returprisen hos Budbee er 89,- pr forsendelse. Beløbet fratrækkes ved tilbagebetalingen.
• Bring Home Delivery: Retur med afhentning hjemme hos dig med Bring er ikke muligt.

obs! beskyttelse af skoæsker ved retur til grand shoes

Skoæsken, dens indvendige pakkemateriale samt evt. hang-tags er en del af det oprindelige produkt. For at vi kan godkende en returvare skal skoæsken og det øvrige pakkemateriale komme retur i uskadt stand. Derfor kræves det at du emballerer skoæskerne ordentligt. Du kan sagtens genanvende det beskyttende materiale, der var rundt om æsken da du modtog den. Hvis du bare taper skoæsken til og sender den retur, betyder at du har ødelagt en del af det oprindelige produkt, og du har derved mistet retten til at få det fulde beløb igen.