nyt design.
vi er de samme. 

 

Vi laver om og gør det bedre. Tålmodighed er en dyrebar ressource og det blev smerteligt klart at vor gamle webshop havde alt for laaaaaaangsomme up-load tider. Irriterende - men frem for alt gav det en oplevelse som ikke stemmer med hvordan vi synes det skal være at handle sko hos Grand Shoes. 

Så nu har vi skiftet platform, med ny motor under “hjelmen”, og dermed også et frisk, nyt udseende (tak til Vendre for både/og). 

 

SÅ HVAD ER NYT?

• I store træk er FitMyFeet lavet for at give meget hurtigere up-load tider og smartere filtrering. Vi har også flyttet rundt og gjort kategorierne tydeligere, og givet dig flere filtreringsmuligheder.

• Vi har tilføjet mulighed for at gemme og dele dine favoritter. 

• Vi har tilføjet mulighed for hjemmelevering med Budbee som leveringsalternativ (der hvor de dækker). 


HVAD ER IKKE NYT?

• Vores ambition om at yde den bedste, mest relevante og hurtigste service! 


Disclaimer: Alle har det forskelligt med forandring. Nogle synes at alt var bedre før, andre synes tværtom. I arbejdet med vores nye webshop har vi fået masser af input fra mange af vores mest engagerede kunder. Så vi kan lave så god en webshop for så mange som muligt (med store fødder).
Skulle du have noget klogt at foreslå, så tøv ikke med at lade høre fra dig. Vi ser nemlig ikke denne webshop som et afsluttet projekt. For det er jer som skal have gavn af den. /Fredrik