Du skal indtaste mindst 4 tegn!
Leder du efter FitMyFeet?
Leder du efter sko i ?
Vi bruger cookies for at din oplevelse hos os skal blive så god som muligt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Lær mer
Jeg accepterer!
  • Mine Sider
Vi har sko i Din størrelse!

Her er der kun SKO I STORE STØRRELSER

Grand Shoes er bare "dit hjem" - hvis du har store fødder. Her findes alt indenfor sneakers, balsko, løbesko, vandrestøvler mm - i str. 47-52. OG vi har også sokker i din størrelse.
 
HVORFOR VÆLGE GRAND SHOES?
  • Unik størrelsesguide giver den helt rigtige størrelse
  • Over 400 modeller i store størrelser på vort eget lager
  • Leveringstid: 2-3 hverdage
Trustpilot
UDVALG AF VAREMÆRKER
DU KAN FINDE OS HER:
  • hej@grandshoes.dk
  • +46 842 86 86 00 *

*Svensk/engelsk telefonsupport. Hverdage 09-15.
VI FINDES OGSÅ HER:
OG HER (VORES BUTIK I STOCKHOLM):

Terrängvägen 117
12947 HÄGERSTEN
Velkommen hjem!
Grand Shoes er en stilorienteret skobutik til mænd med store fødder. Vi henvender os til dig med størrelse 47 og opefter, der ikke er tilfreds, bare du har fundet et par sko, hvor den store størrelse passer. Vores ambition er at gå et skridt videre og rent faktisk sætte fokus på stil og design.
 
Vi har vores base og butik i Stockholm, men via vores webshop har vi i dag kunder, der kommer igen og igen, i over 20 europæiske lande og i USA.
 
Grand Shoes blev startet i efteråret 2007 af produktdesigner Fredrik Hammarqvist (skostørrelse 49), som var blevet træt af at være henvist til den grå og kedelige Bigsize-æstetik: klumpet, umoderne og udtryksløst.
Han følte sig slet ikke hjemme i disse butikker, der fik ham til at føle sig ”Big Size” med alt, hvad det indebærer.
 
Vi mener, at bare fordi man tilfældigvis har store fødder, betyder det ikke, at man mangler stil, personlighed eller interesse for at gå med pæne sko.
 
Grand Shoes’ sortimentet spænder over såvel sneakers som klassiske herresko. Skoene er omhyggelig udvalgt og kommer fra etablerede varemærker. Vi har været omhyggelige med at udvælge sko, der trods deres store størrelse ikke ser enorme ud. Det kan lyde som noget af et paradoks at tale om fikse sko i størrelse 47-52, men det er en af de ting, der gør os unikke.
 
Da vi ved, at skoshopping på nettet kan være en stor tærskel at overskride for de uindviede, har vi målt og prøvet hver eneste skomodel individuelt, og derefter lagt målene ind i FitMyFeet. Med dette enkle søgeværktøj kan du finde den rigtige størrelse – uanset model eller mærke. 
 
 
Kontakt os 
Vi er altid interesserede i at få at vide, hvad du synes om vores butik; det være sig ris eller ros.
 
E-post: hej@grandshoes.dk
Tel: +46 8 42 87 86 00 
Facebook.com/grandshoes
Instagram.com/grandshoes