Du skal indtaste mindst 4 tegn!
Leder du efter FitMyFeet?
Leder du efter sko i ?
Vi bruger cookies for at din oplevelse hos os skal blive så god som muligt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Lær mer
Jeg accepterer!
  • Mine Sider

Du har en stor chance for at vinde en meget flot regnjakke (værdi 1595,-) fra Merrell hvis du køber Merrellsko hos Grand Shoes i perioden 8.-11. Oktober.


 
.
Gevinsten: Merrell Whisper Rain Jacket
En ”stille”, dvs knitrefri, superlækker regnjakke med hætte. 4-vejsstrech og tapede sømme. Tovejslynlås. Løbegang med snøre i livet og i hætten. Jakken pakkes hurtigt og elegant til en lille taske. Perfekt at have på på rejsen eller til jobbet på dage med usikker vejrudsigt. Og igen, dette er ikke en almindelig raslende regnjakke, den hedder ”Whisper” af en grund, og da den er fra Merrell er der ingen kompromisser eller genveje i design eller produktion. Materiale: 80% polyester, 20% Polyurethan. Str. XL. Farve: Sort. Værdi 2350 kr.

LÆS MERE HER
Regler og vilkår.
•Ved køb af Merrellsko fra grandshoes.dk  i perioden 7.-11. Oktober 2020, tildeles du et ”lod” som deltager i gevinstlodtrækningen. Der gives et lod pr køb, uanset antal par af Merrellsko.
• Ved køb får du et bevis på din deltagelse i lodtrækningen. Dette får du via mail. Gevinsten trækkes på din mailadresse, derfor får du ikke noget lodnummer.
• 2 vinder udtrækkes. Gevinsten er regnjakken ”Whisper Rain Jacket” fra Merrell. Farven er sort. Størrelsen er XL. Værdi 1595,- Vinderen kan ikke bytte jakken til en anden farve og/eller størrelse.
• Vinderen trækkes onsdag 28. Oktober, og offentliggøres på vores sociale medier, i nyhedsbrevet og i en mail til vinderen.
• Yderligere fem (5) ”lodder” gives til de kunder, som efter at have købt Merrellsko og som deltager i lodtrækningen, efterfølgende deler et foto med skoene på ude i terrænet – på sin Instagram, og tagger billedet #merrell_grandshoes
•Har du spørgsmål til lodtrækningen, tøv ikke med at spørge os på: hej@grandshoes.dk