Du skal indtaste mindst 4 tegn!
Leder du efter FitMyFeet?
Leder du efter sko i ?
Vi bruger cookies for at din oplevelse hos os skal blive så god som muligt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Lær mer
Jeg accepterer!
 • Mine Sider

De sko vi bedst kan lide lige nu
 Vi holder af (næsten) alle de sko vi har på lager, men nogle sætter vi særlig højt grundet udseende, komfort og funktion. Det drejer sig om disse 5 (i tilfældig rækkefølge):

#1: Adidas OriginalsAdilette
"Er store, men ser ikke store ud – og det er netop ikke hvad alle sko i str 47-52 lykkes så godt med😊
Lækkert skind, ikke supervarme (det justerer man jo med sokker, hellere end med for) og med et greb der står fast både efterår og vinter."
 
269kr
 • #2: Blundstone585
  "En del mere flashy end de fleste: Model 500 og 510 med samme fantastiske slidstyrke OG tidløse design. Og har du en gang prøvet dem uden snører – så vil du ikke tilbage til med."
  1.249kr
 • #3: PertiniChelsea Boot [Good Year]
  "OK! 2300 stærke er også penge, men der er virkelig smæk for skillingen her.
  Disse randsyede Chelsea boots med ægte Dainitesåler er håndlavede som som de klassiske britiske luksussko (ja ja, de fleste “britiske” luksussko laves nu i Spanien eller Portugal – helt eller delvis). Forskellen er navnet, “historien” og at prisen på disse er (mindst) halvdelen af de “britiske”."
   
  2.299kr
 • #4: Timberland
  "En ren, enkel chukka profil med en nedtonet traktorsål, som gør at den virkelig føles som Timberland – men alligevel ikke."
  1.299kr

  Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/vhosts/grandshoes.se/httpdocs/1/5.0.0.0/660/da/sourcecode.php on line 15
  #5: TimberlandOriginals II 6" Boot
  "Genopstået, genfundet, genbrugt. Den her gamle favourit var en af vores mest solgte vinterstøvler i begyndelsen af 2010erne. Så forsvandt de. Ikke af anden grund, end at Timberland syntes at det var tid til give plads til nye modeller. Dumt syntes vi dengang. Godt synes vi nu. De er bare så dejlige. Og lækre. Findes i 3 forskellige farver."
  1.299kr