Du skal indtaste mindst 4 tegn!
Leder du efter FitMyFeet?
Leder du efter sko i ?
Vi bruger cookies for at din oplevelse hos os skal blive så god som muligt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Lær mer
Jeg accepterer!
  • Mine Sider
Levering
• Leveringstiden er 2-4 hverdage.
 
• Vi leverer desværre ikke til Færøerne (0100-0970) eller Grønland (2412 + 3900-3992).
 
• Vores logistikpartner er Bring
 
•  Standard levering foregår som postpakke til dit nærmeste service point. Meddelelse om levering af din pakke sker via sms. Hvis du ikke har opgivet dit mobilnummer ved bestillingen, vil du få besked via mail. Vi giver således aldrig besked via brev.
 
 
Forsendelsesgebyr
For sko er forsendelsesomkostningerne (standard levering) til Danmark: :
• 39 DKK (for bestillinger under 500 DKK)

Bestillinger for mere end  500 DKK = GRATIS FORSENDELSE (standard levering til posthus eller udleveringssted)
 
Levering til døren:
• 79 kr, uanset bestillingens totalbeløp.
 
 
Ved bestillinger, der kun omfatter strømper, såler og lignende, er forsendelsesomkostningen i henhold til postvæsenets gældende brevtakster. Hvis strømper, såler o. l. bestilles sammen med sko, er der ingen forsendelsesomkostninger for denne type produkter.


 
Transportskader
Hvis varen bortkommer, eller hvis du ved modtagelsen opdager, at forsendelsen er transportskadet, skal du straks anmelde dette til Grand Shoes.

 
Uafhentede forsendelser
For pakker, der ikke er afhentet på dit posthus/udleveringssted inden 14 dage, forbeholder Grand Shoes sig retten til at debitere dig for et ekspeditionsgebyr på 200 DKK til dækning af returforsendelse og Postnords ekspeditionsomkostninger. En faktura vedrørende opkrævning af omkostningerne for en uafhentet forsendelse overdrages til Klarna AB.