Hit serach button
skoæsken
Skoæsken er tom.
 
Vis indhold
Til KASSEN
Kundeservice Grand Shoes
Om Grand Shoes
Sådan handler du i vores webshop
Skoplejetips
Størrelseguide
Købsbetingelser
Kontakt Grand Shoes
Forsendelse
Ofte stillede spørgsmål

Størrelsesguide sko

Når det handler om at finde den RETTE skostørrelse, er der egentlig kun én ting, du skal vide og acceptere. Nemlig: Du har IKKE samme skonummer i ALLE skomodeller i verden.

Hos Grand Shoes måler vi selv op og prøver ALLE skomodeller INDIVIDUELT. På denne måde kan vi give dig de korrekte størrelsesangivelser. Du skal altså vælge sko efter "Vores mål" snarere end leverandørernes.
For at sikre at du får den rigtige størrelse, også hvis aldrig før har prøvet at bestille sko på nettet, er der den såkaldte Rigtig Størrelse Garanti på alle bestillinger over 1000 DKK. Den indebærer, at hvis størrelsen mod forventning er blevet forkert, og du ønsker at bytte til en anden størrelse eller model, betaler Grand Shoes forsendelsesomkostningerne dels for at sende skoene tilbage fra Danmark og dels for at sende et nyt par til dig.

Sådan får du den rette størrelse: 

 

1.
Mål din fod omhyggeligt ifølge vores anvisninger nedenfor. Hvis du måler på nogen anden måde, får du et forkert resultat.

 

2.
Du skal vælge sko, der er 5-9 mm LÆNGERE end din længste fod.   

 Eksempel: Hvis din fod er nøjagtig 304 mm lang, skal du vælge sko, som er 309-313 mm i "Vores mål".

 

Klart sprog :) for dummies: Hvis du vælger en størrelse, hvor "Vores mål" er lige så lang som din fod, bliver skoene sandsynligvis for små...

 

3.
Anvend vores søgeværktøj FitMyFeet. Indtast din NØJAGTIGE fodlængde i søgefeltet til FitMyFeet. Så får du autmatisk en liste over alle sko, som er 5-9 mm LÆNGERE end din længste fod.

 

 

 

 

Smal, normal, bred?

Har du meget smalle/tynde eller brede fødder? I så fald er der nogle ekstra aspekter, som du bør tænke på. Smalle fødder: Træk 3 mm fra din fodlængde, når du skal anvende FitMyFeet
Brede fødder: Læg 5 mm til din fodlængde, når du skal anvende FitMyFeet

Hvordan ved du, om du har smalle eller brede fødder?

Du ved bedst selv, om du har smalle eller brede fødder. Enkel formel: Hvis du ikke har haft nogen større problemer med at finde sko, som passer dig i bredden, så du har sandsynligvis "fødder af normal bredde". Ellers har du smalle/tynde eller brede/kraftige fødder. 

Sådan måler du din fod rigtigt 

Forberedelse / udstyr

• 1 målebånd eller tommestok

• 1 væg
• 2 bøger (eller noget lignende kasseformet)
• 1 hjælper (gør det meget nemmere)

TRIN 1

Resultatet bliver bedst, hvis du får hjælp af en anden til at måle dine fødder. Hav den type strømper på, som du har tænkt dig at bruge sammen med skoene.

 

 

TRIN 2

Stil dig med begge hæle helt op mod væggen. Det er ret almindeligt, at den ene fod er lidt længere end den anden. Det er den længste, du skal måle. 


TRIN 3 

Læg en bog, en klods eller en anden egnet genstand helt ind mod tåspidsen.

TRIN 4

Brug et målebånd eller lignende, og mål afstanden.

TRIN 5

Mål én gang til, bare for at være på den sikre side.

Grand Shoes’ personlige rådgivning om størrelse

Hvis du stadig er usikker på, hvilken størrelse du skal vælge, vil vi gerne have, at du kontakter os med dine spørgsmål. Vi svarer hurtigt på dine spørgsmål enten på telefon (hverdage) +46 8 42 87 86 00 eller på e-mail: hej@grandshoes.dk

Tilbage 
© Grand Shoes 2017 - hej@grandshoes.dk