Hit serach button
skoæsken
Skoæsken er tom.
 
Vis indhold
Til KASSEN
Kundeservice Grand Shoes
Om Grand Shoes
Sådan handler du i vores webshop
Skoplejetips
Størrelseguide
Købsbetingelser
Kontakt Grand Shoes
Forsendelse
Ofte stillede spørgsmål

Købs- og leveringsbetingelser 

 

Nedenfor følger informationer om den slags, det kan være rart at vide, og som hjælper dig til at føle dig tryg ved at handle hos os. Det handler for eksempel om vores købsbetingelser, leveringsmåde, fortrydelsesret og reklamationer.Vi beder dig kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores købsbetingelser. Du når os på hej@grandshoes.dk eller ved at ringe på +46 8 42 87 86 00

Købs- og leveringsbetingelser 

 

Nedenfor følger informationer om den slags, det kan være rart at vide, og som hjælper dig til at føle dig tryg ved at handle hos os. Det handler for eksempel om vores købsbetingelser, leveringsmåde, fortrydelsesret og reklamationer.Vi beder dig kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores købsbetingelser. Du når os på hej@grandshoes.dk eller ved at ringe på +46 8 42 87 86 00

BESTILLING. Alle bestillinger sker via vores internetbutik. Vi kan ikke modtage bestillinger på telefon, fax eller e-mail.

Visse produkter bliver der bestilt mange af, og vi tager forbehold for, at varen evt. kan være udsolgt.

Mindste bestillingsbeløb, der vil blive ekspederet, er 100 DKK
.


BETALING. Alle priser, der oplyses, er i DKK inklusive moms. Den pris, der er oplyst på datoen for din bestilling, er gældende. Omkostninger til forsendelse samt betalingsgebyrer vil altid være anført, inden du bekræfter købet.
 
Er du under 18 år, skal du have din værges eller forældres tilladelse for at kunne handle hos os.


Vi accepterer to forskellige

betalingsmåder, betalingskort og faktura:

Kortbetaling (0 kr.)
Vi accepterer betalingskortene Visa og MasterCard.  (Desværre kan vi ikke tilbyde betaling med Dankort eller Visa Electron-kort).
Til forskel fra fakturabetaling er kortbetaling med Visa eller Mastercard helt gratis.


Sikre betalinger
Alle de sider, hvor du som kunde opgiver personlige oplysninger ved køb, er såkaldte sikre sider (krypteret overførelse). Kortbetalingen sker over en sikker opkobling med SSL-certifikat, udfærdiget af Rapid SSL (www.rapidssl.com).

Når adresselinjen i din weblæser starter med https://, ved du, at du er inde på en sikker side.


Vi samarbejder med DIBS Payment Services (www.dibs.dk) vedrørende indløsning af kortbetalinger. DIBS Payment Services AB er en af Svenska Finansinspektionen autoriseret kreditmarkedsvirksomhed. Overførsel af kortoplysninger er krypteret. Bemærk, at Grand Shoes ikke gemmer sine kunders kreditkortnummer, da dette varetages af DIBS Payment Services AB.


3Dsecure
3Dsecure er en af VISA udarbejdet teknik til at verificere, at den, der betaler med betalingskort, virkelig er kortets ejer. Standarden benyttes også af MasterCard.

OBS! Vi har erfaring for, at visse danske banker, der udsteder Visa eller Mastercard til privatpersoner, ikke informerer kunderne om, at deres kort kan være tilsluttet 3Dsecure. For at tjekke, om dit Visa eller Mastercard er tilsluttet 3Dsecure, opfordrer vi dig til at kontakte din bank i Danmark.

Teknikken indebærer, at det er op til din kortudsteder eller bank at identificere dig, når du benytter dit kort til at købe varer eller ydelser på nettet. Via krypteret kommunikation kontrolleres dette af kortselskabet via en speciel sikkerhedsserver. Fordelen for dig som forbruger ved at benytte en betalingsservice på nettet, som tilbyder 3DSecure, indebærer, at du får mulighed for at verificere, at du er den rigtige kortindehaver, hvilket giver mindre risiko for, at kortet benyttes i bedragerisk hensigt. Du kan kende en 3Dsecure-sikret betalingsløsning ved hjælp af Visas varemærke "Verified by VISA" og MasterCards varemærke "SecureCode".
Læs mere på www.visa.comFaktura (29 DKK)
Hvis du vælger at betale efter faktura, betaler du, efter at du har modtaget skoene. Dette er et bedre og billigere alternativ end postopkrævning.

Betaling efter faktura med 14 dages betalingsbetingelser behandles af Kreditor Europe AB. For fakturabetalinger debiterer vi et gebyr på 29 DKK (det er omkostningsfrit at benytte betalingskort). En forudsætning for fakturabetaling er, at leveringsadressen er den samme som din folkeregisteradresse. Ved fakturabetaling udføres ved "udtjekning" fra Kassen en kreditvurdering uden informationskopi samt kontrol af eventuelle øvrige kreditter hos Kreditor Europe AB. Grand Shoes forbeholder sig retten til at afvise fakturakøb efter kreditvurderingen.
Største ordrebeløb med faktura er 3.000 DKK.
Hvis betaling sker i henhold til betingelserne påløber ingen yderligere gebyrer. Hvis betaling ikke sker rettidigt, tilskrives et rykkergebyr. Eventuelle efterfølgende krav behandles af Kreditor Europe AB og Nordea.

Bemærk, at alle sider på grandshoes.dk, hvor du opgiver dine personoplysninger, er krypterede med et sikkerhedscertifikat.VALUTA. Alt salg til kunder i Danmark sker i danske kroner (DKK) i henhold til anførte priser inklusive moms. 


LEVERING. Leveringstiden hjem til dig i Danmark er 2-3 hverdage. Vores logistikpartner er Post Danmark. Levering foregår som postpakke til dit nærmeste posthus eller udleveringssted. Adviseringen sker enten med brev hjem til dig eller via sms. Bemærk, at sms-advisering er helt omkostningsfri og indebærer, at du kan afhente din pakke en dag tidligere, end hvis du vælger at få advisering via brev. 

Forsendelsesgebyr
For sko er forsendelsesomkostningerne til Danmark: :
39 DKK
Bestillinger for mere end  1000 DKK = GRATIS FORSENDELSE (til Danmark)

Ved bestillinger, der kun omfatter strømper, såler og lignende, er forsendelsesomkostningen i henhold til postvæsenets gældende brevtakster. Hvis strømper, såler o. l. bestilles sammen med sko, er der ingen forsendelsesomkostninger for denne type produkter.

Transportskader
Hvis varen bortkommer, eller hvis du ved modtagelsen opdager, at forsendelsen er transportskadet, skal du straks anmelde dette til Grand Shoes.


Uafhentede forsendelser
For pakker, der ikke er afhentet på dit posthus/udleveringssted inden 14 dage, forbeholder Grand Shoes sig retten til at debitere dig for et ekspeditionsgebyr på 200 DKK til dækning af returforsendelse og Post Danmarks ekspeditionsomkostninger. En faktura vedrørende opkrævning af omkostningerne for en uafhentet forsendelse overdrages til Kreditor Europe AB og Nordea.


UDVIDET FORTRYDELSESRET.  Vi mener, at du skal have tid til at fornemme, hvordan dine nye sko føles. Du skal dog huske, at du kun må prøve skoene indendørs, hvis du vil bevare fortrydelsesretten (se nedenfor). Som supplement til reglerne i den svenske Distanshandelslagen anvender Grand Shoes den regel, at du kan fortryde dit køb inden 30 dage fra leveringsdagen uden at oplyse grunden. Varen skal returneres i ubrugt stand og i originalemballage (komplet med indre emballage, etiketter m.m.).
Sko, der returneres, skal være med ubrudte hang tags. Ved returneringer, der sendes tilbage uden originalæske, eller hvor skotøjsæsken ikke er forsvarligt emballeret, forbeholder vi os retten til kun at tilbagebetale 90 % af produktets værdi.


Grand Shoes forbeholder sig retten til at afvise en returnering, hvis skoene har været brugt udendørs, er kommet til at lugte eller ikke er behandlet nænsomt.
OBS! Returnering afvises også, hvis skoene sendes tilbage uden yderemballage (dvs. at skotøjsæsken skal emballeres på tilsvarende måde, som da du modtog den).
Ved returnering bedes du kontakte os på hej@grandshoes.dk for yderligere instruktioner. Købesummen tilbagebetales senest 3 arbejdsdage efter, at vi har modtaget varen. Omkostninger til forsendelse eller faktureringsgebyrer tilbagebetales ikke. Som kunde betaler du selv for returforsendelsen. Returnering kan ikke foretages som postanvisning eller efterkrav.

 

BYTTEFORSENDELSE.  Hvis du har bestilt sko for over 1000 DKK og ønsker at bytte til en anden størrelse og/eller model, gælder Grand Shoes Rigtig Størrelse Garanti. Dette indebærer, at Grand Shoes betaler både forsendelsesomkostningen ved at sende skoene tilbage til Sverige OG forsendelsesomkostningen ved at fremsende et nyt par til dig.
Dette gælder altså kun ved bytning. Hvis du returnerer skoene og ønsker at få pengene tilbage, betaler du forsendelsesomkostningerne.

 

 

Hvis du har bestilt sko for mindre end 1000 DKK, betaler du forsendelsesomkostningen for at sende skoene tilbage til os både ved bytning og returnering, men vi betaler forsendelsesomkostningerne for at sende et nyt par frem ved bytning. Ved returnering tilbagebetales forsendelsesomkostninger eller eventuelle faktureringsgebyrer ikke.

 

 

 

Reklamation

Hvis en vare er fejlbehæftet, defekt eller fejlekspederet, bedes du venligst kontakte os på hej@grandshoes.dk inden 14 dage, så hjælper vi dig med, hvordan du videre skal forholde dig. Varen skal sammen med en skriftlig beskrivelse af fejlen/manglen returneres, forsvarligt emballeret og i originalemballage, vedlagt beskrivelsen af fejlen. Hvis varen beskadiges eller bortkommer, når du returnerer den, er du ansvarlig for betalingen. Når vi har modtaget varen og godkendt reklamationen, gør vi ét af følgende: • Reparerer varen (hvis muligt) • Sender en ny identisk fejlfri vare.
• Sender betalingen for varen tilbage til dig


Omkostningen til returforsendelsen udbetales til dig efterfølgende efter godkendt reklamation; det er derfor meget vigtigt, at der medsendes kvittering for returportoen sammen med reklamationen. 

Ved erstatningslevering med et nyt par sko betaler Grand Shoes forsendelsesomkostningerne.PERSONOPLYSNINGERERSONUPPGIFTER. I henhold til den svenske personoplysningslov (PUL) skal vi bede dig samtykke i, at vi behandler oplysninger om dig. Alle personoplysninger, som du udleverer til os, eller som vi får adgang til, vil blive behandlet af Grand Shoes i vores egenskab af personoplysningsansvarlig. De personoplysninger, du udleverer, vil kunne blive brugt til at sikre leveringerne til dig, ved kreditvurdering og til at sende tilbud og oplysninger om vores sortiment til dig. De oplysninger, du udleverer, er alene tilgængelige for Grand Shoes. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har altid ret til at begære, at Grand Shoes skal slette eller korrigere de oplysninger, der findes om dig. Ved at godkende Grand Shoes’ købsbetingelser samtykker du i ovenstående.    

 


FORCE MAJEURE. Grand Shoes er fritaget fra følgevirkninger af undladelse af fuldførelse af forpligtelser i henhold til denne aftale, hvis undladelsen er begrundet i frigørende omstændigheder i henhold til nedenstående, og omstændigheden forhindrer, vanskeliggør eller forsinker fuldførelsen. Som frigørende omstændigheder regnes bl.a. myndigheders forholdsregler eller undladelse, ny eller ændret lovgivning, konflikt på arbejdsmarkedet, blokade, strejke, brand eller oversvømmelse, sabotage eller ulykkeshændelser af større omfang. I force majeure indgår også myndigheders beslutninger, der påvirker markedet og produkter negativt, fx restriktioner, advarsler, salgsforbud osv.
 


ÖVRIGT. Grand Shoes tager forbehold for eventuelle trykfejl samt ændringer af tekniske data, som er uden for vores kontrol. Grand Shoes er medlem af Svensk Handel og følger retningslinjerne for distancehandel, udfærdiget af EMOTA.

 


KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL. Har du spørgsmål om vores købsbetingelser, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +46 8 42 87 86 00 eller sende en e-mail til: hej@grandshoes.dk

© Grand Shoes 2017 - hej@grandshoes.dk