Hit serach button
skoæsken
Skoæsken er tom.
 
Vis indhold
Til KASSEN
Kundeservice Grand Shoes
Om Grand Shoes
Sådan handler du i vores webshop
Skoplejetips
Størrelseguide
Købsbetingelser
Kontakt Grand Shoes
Forsendelse
Ofte stillede spørgsmål
Rigtig Størrelse Garanti

Hvad indebærer dette?

Hvis de sko, du bestiller, mod forventning ikke skulle passe i størrelsen, og du ønsker at bytte til en anden størrelse, betaler Grand Shoes ALLE forsendelsesomkostninger i forbindelse med bytningen. Altså både for returforsendelsen og for at sende dig et nyt par sko.

Hvis du derimod returnerer skoene (uden at bytte) og ønsker at få pengene tilbage, betaler du forsendelsesomkostningerne. 

 

 

Dette er forudsætningerne for Rigtig Størrelse Garantien til kunder i Danmark

Det finns tre små hakar, varav den första är den mest väsentliga.

 

1.
Gælder kun for bestillinger på over 1000 DKK (inkl. evt. forsendelsesomkostninger)

2.
Du skal måle din længste fod og oplyse dette mål, når du bestiller. (Så vi kan tjekke, at du rent faktisk har læst vores størrelsesguide).

3.
Rigtig Størrelse Garanti gælder for bytning til en anden størrelse og/eller anden model. Hvis du returnerer uden at bytte (får pengene tilbage), betaler du som kunde for returforsendelsen.

 

 

Mere indviklet er indholdet i Rigtig Størrelse Garantien ikke.  Har du spørgsmål om sko, størrelser, bytning med mere, er du meget velkommen til at lade høre fra dig på hej@grandshoes.dk eller telefon +46 8 42 87 86 00

 

 

Hvorfor har vi denne garanti?

Erfaringen siger os, at der findes storfodede mænd, der er uvante med at købe deres sko via nettet og dermed er mere eller mindre skeptiske over for hele idéen. Vil skoene passe? Hvordan med forsendelsen? Fungerer det virkelig uden at prøve dem først og så videre.

Tilbage 
© Grand Shoes 2017 - hej@grandshoes.dk